Cine suntem?

Primul club de vânzări online
FashionClub.md este primul club exclusiv de shopping online în Moldova. Dacă eşti pasionat de modă şi stil, apreciezi brandurile şi îţi place să faci shopping la preţuri corecte, atunci eşti la un click de la destinaţie. Aici vei găsi doar produse originale, de la zeci de mărci internaţionale, la preţuri reduse considerabil faţă de magazinele tradiţionale.

Membrii FashionClub.md descoperă pe site în fiecare săptămână colecţii noi de haine, încălţăminte, accesorii şi alte articole de modă, frumuseţe şi lifestyle de la cei mai apreciaţi designeri!

Mărci renumite. Colecţii selecte
Vitrina FashionClub.md cuprinde colecţii noi dar şi modele din colecţii precedente de la zeci de branduri renumite şi paliere diferite de preț: Mango, Zara, Bershka, Vero Moda, H&M, Guess, Calvin Klein, Miss Sixty, Gianfranco Ferre, Armani, Valentino, Sisley, Diesel, Nike, Adidas, Reebok şi multe altele.

Site-ul afişează o varietate largă de articole de îmbrăcăminte (rochii, costume, bluze, tricouri, pantaloni, blugi, geci, etc), lenjerie intimă, încălţăminte (pantofi classic, casual, sport, etc.), diverse accesorii (ochelari, genţi, ceasuri, portmonee, etc.), produse cosmetice sau parfumerie, articole pentru casă și design, etc.

Shopping exclusiv online
Clubul funcţionează pe principiul de magazin online, toate articolele pot fi cumpărate exclusiv prin intermediul site-ului şi livrate la adresa indicată. Produsele de pe site sunt însoţite de poze, descriere detaliată şi informaţii despre mărimi. Mai multe detalii îţi pot oferi operatorii noştri prin telefon sau email.

Produse autentice. Calitate garantată
Articolele care apar pe site sunt 100% noi şi originale. Lucrăm în parteneriat cu furnizorii oficiali ai mărcilor renumite de modă pentru a asigura clienţilor noştri produse autentice, de cea mai înaltă calitate, garantată de producător.

Preţuri corecte. Reduceri de până la 70%!
Facem tot posibilul pentru a-ţi oferi preţuri considerabil mai joase decât cele din boutique-urile clasice. Cum ne propunem acest lucru? În primul rând, suntem în continuă colaborare cu furnizori din diferite ţări având un singur scop: să găsim mărcile, produsele şi preţurile care vor satisface aşteptările clienţilor noştri. În al doilea rând, am adunat toate aceste produse într-un magazin virtual, pentru ca costurile noastre operaţionale să devină eficiente, iar noi să păstrăm preţurile la nivel minim.

Cum funcţionăm?

Acces privat. Produse la comandă
Stocurile propuse în vânzare sunt limitate, de aceea le rezervăm exclusiv membrilor înregistraţi.

Cea mai mare parte a produselor sunt aduse la comandă, special pentru tine, din afara țării.

Concept nou: Promoţii Limitate
Ştim că îţi place varietatea și ofertele speciale, tocmai de aceea ne-am propus să pregătim campanii exclusive în fiecare săptămână!

Aici vei găsi săptămânal promoţii exclusive cu valabilitate limitată: fiecare ofertă durează câteva zile, după care promoţiile vechi sunt înlocuite cu altele noi. De obicei, în promoţie ajunge o cantitate limitată de produse, iar stocul de produse rămase se actualizează instant. Pentru că mărcile din promoţii se înnoiesc permanent, recomandăm să verifici periodic lista promoţiilor limitate pentru a beneficia de mărci şi promoţii personalizate. Nu pierde ocazia să cumperi acel articol care ţi-a plăcut cel mai mult, s-ar putea să nu mai fie disponibil în ziua următoare!

Newsletter cu noutăţi şi oferte speciale
Ne dorim să fim aproape de membrii noştri, de aceea te vom anunţa de fiecare dată prin email despre începutul promoţiilor, ofertele speciale sau noutăţile care apar pe site. Trebuie doar să fii abonat la newsletterul nostru - operatorii noştri te pot ajuta dacă întâmpini dificultăţi la abonare.

Livrare în toată ţara
Odată înregistrată pe site, comanda este preluată imediat şi prelucrată de operatorii noştri. Durata de livrare a comenzilor diferă de la o promoţie la alta şi este indicată pe pagina fiecărui produs. În general, pentru articolele aflate în stocul nostru perioada de livrare este între 2-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, iar în cazul comenzilor la articole aflate în depozitele partenerilor noştri, durata poate fi între 7-20 zile lucrătoare. Termenul aproximativ de livrare este comunicat şi în newsletterul de confirmare a comenzii. 

 

Toate coletele FashionClub.md - pentru adresele din mun. Chișinău și către restul țării, sunt expediate prin serviciul specializat de curierat național.

Plata în numerar la primirea comenzii
În acest moment oferim posibilitatea de plata RAMBURS, care se face prin achitarea în numerar a valorii comenzii către curier, în momentul primirii coletului. Pe viitor, pentru comoditatea clienţilor, vom lua în considerare implementarea opţiunii de plata online.

Nu se acceptă returul produselor!
Vă rugăm să consultați atent tabelul de mărimi!